How should we judge a government?

In Malaysia, if you don't watch television or read newspapers, you are uninformed; but if you do, you are misinformed!

"If you're not careful, the newspapers will have you hating the people who are being oppressed, and loving the people who are doing the oppressing." - Malcolm X

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience - Mark Twain

Never argue with an idiot, otherwise people won't know which one of you is the idiot.
Since light travels faster than sound, some people appear bright - until you hear them speak.

Why we should be against censorship in a court of law: Publicity is the very soul of justice … it keeps the judge himself, while trying, under trial. - Jeremy Bentham

"Our government is like a baby's alimentary canal, with a happy appetite at one end and no
responsibility at the other. " - Ronald Reagan

Government fed by the people

Government fed by the people

Career options

Career options
I suggest government... because nobody has ever been caught.

Corruption so prevalent it affects English language?

Corruption so prevalent it affects English language?

When there's too much dirt...

When there's too much dirt...
We need better tools... to cover up mega corruptions.

Prevent bullying now!

Prevent bullying now!
If you're not going to speak up, how is the world supposed to know you exist? “Orang boleh pandai setinggi langit, tapi selama ia tidak menulis, ia akan hilang di dalam masyarakat dan dari sejarah.” - Ananta Prameodya Toer (Your intellect may soar to the sky but if you do not write, you will be lost from society and to history.)

Friday, November 09, 2012

Test your Common Sense


Believe me, if you are doing it for the first time, you'll not be able to answer all correctly.

Keeping the Gray Matter Active

Questions:

1. Johnny's mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. What was the third child's name?
2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?
3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?
4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?
5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?
6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. How is this possible?
7. In California , you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?
8. What was the President's Name in 1975?
9. If you were running a race, and you passed the person in second place, what place would you be in now?
10. Which is correct to say, "The yolk of the egg are white" or "The yolk of the egg is white"?
11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

ANSWERS BELOW

Here are the answers:

1. Johnny's mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. What was the third child's name?
Answer: Johnny of course
2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall, and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?
Answer: Meat.
3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?
Answer: Mt. Everest ; it just wasn't discovered yet. [You're not very good at this are you?]
4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?
Answer: There is no dirt in a hole.
5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?
Answer: Incorrectly
6. Billy was born on December 28th, yet her birthday is always in the summer. How is this possible?
Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere
7. In California , you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?
Answer: You can't take pictures with a wooden leg. You need a camera (or a cell phone) to take pictures.
8. What was the President's Name in 1975?
Answer: Same as is it now - Barack Obama [Oh, come on ....]
9. If you were running a race, and you passed the person in second place, what place would you be in now?
Answer: You would be in second.. Well, you passed the person in second place, not first.
10. Which is correct to say, "The yolk of the egg are white" or "The yolk of the egg is white"?
Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow [Duh]
11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?
Answer: One. If he combines all of his haystacks, they all become one big stack.

Link

No comments: